nieuwe voornemens?

ontvang nu 1 maand gratis!

Pak uw kans!

ACTIE - GRATIS MAAND FITNESSEN


Fitness HIER! wenst iedereen een gelukkig, sportief en gezond 2024!

Wilt u het nieuwe jaar gezonder starten? Pak dan nu uw kans en start een 1- of 2 jarig lidmaatschap bij Boutique Fitness HIER!.

Gedurende de gehele maand januari kunt u zich aanmelden voor een half jaar abonnement, u ontvangt daarbij 1 maand gratis!

Voelt u zich niet op uw gemak in een groot fitnesscentrum? Voelt u zich bekeken als het enorm druk is in de sportschool? In Heerenveen zijn er diverse fitnesscentra welke veelal erg groot zijn opgezet.

Wij zijn gevestigd binnen onze uitgebreide fysiotherapiepraktijk aan de Bokslee in Heerenveen. Wij hebben bewust gekozen om ons fitnesscentrum klein te houden zodat u zich op uw gemak voelt. Er mogen maximaal 15 personen in de trainingsruimte. Hierdoor kunnen wij u meer persoonlijke aandacht geven.

U zult zich HIER! dan ook helemaal thuis voelen!

EGYM APPARATUUR

Naast onze reguliere fitnessapparatuur is er ook de EGYM. Voordat u kunt beginnen met EGYM moet er eerst een afspraak gemaakt worden zodat een medewerker u kan vertellen hoe het werkt. U ontvangt een tijdelijk siliconen armbandje dat gekoppeld gaat worden aan de EGYM apparatuur. 

Wat is de EGYM ? Dat kunt u in het filmpje zien. Nog meer informatie staat hier.

Video afspelen

Inschrijfformulier

ACTIE JANUARI

zet de knop om

START hier!

Boutique fitness hier!

Boutique Fitness Hier! is op socialmedia te vinden op:

Onderdeel van FH-hier!

Boutique Fitness Hier! Copyright © van Voorthuisen (All Rights Reserved)