BigMove

Ons succesvolle afvalprogramma

bigmove

De volgende groepen starten op 18 september. Klik hier voor meer informatie over de informatiebijeenkomst en aanmelding.

Met het afvalprogramma BigMove is het mogelijk in 12 weken 8 tot 10 kilo af te vallen!

Belangrijk daarbij is dat je je volledig committeert aan het programma. De verantwoordelijkheid ligt helemaal bij jouzelf. Uiteraard zijn er de begeleiders om jou te helpen en te begeleiden, maar ervaring heeft geleerd dat het programma alleen werkt als je er helemaal voor gaat.

Wat houdt het programma in

  • 12 weken in groepsverband, 3x een fysieke groepstraining volgen. Het is prettig met “gelijkgestemden” de ervaringen te delen.
  • 1x per 2 weken een gewichtsmeting. Dit gaat altijd heel snel, Indien u wenst kan u extra tijd vragen aan de instructeur voor vragen en/of opmerkingen.
  • Per 2 weken ontvangt u menu’s voor 6 eetmomenten per dag voor 14 dagen.
  • Er wordt rekening gehouden met allergieën. Ook indien u kampt met diabetes worden de menu’s daarop aangepast.
  • Tijdens het programma mag u onbeperkt gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. Dit is prettig indien de “vaste” trainingsmomenten niet passen.
 

De menu’s gaan uit van de klassieke schijf van vijf, dus koolhydraten, vetten en eiwitten zijn onderdeel van de menu’s. Echter worden deze in de menu’s verwerkt in de juiste hoeveelheden per individu. De menu’s zijn zorgvuldig samengesteld door diëtisten.

Trainingstijden BigMove

Standaard zijn de trainingstijden op maandag, woensdag en vrijdag van 20.00 tot 21.00 uur. Tussentijds instappen is ook mogelijk. Dan kan je (individueel) langer doorgaan. De les van 19.00 tot 20.00 uur is een identieke les.

Het is altijd mogelijk om te informeren. Stuur gerust een mailtje met vragen naar: info@fysiotherapie-hier.nl.

Het programma is een echte aanrader, je wordt niet alleen slanker maar door het regelmatige eetpatroon voel je je ook beduidend fitter!

Het programma kost slechts € 199,00 en €2,50 voor het gebruik van de app.

Formulier BigMove

zet de knop om

START hier!

Boutique fitness hier!

Boutique Fitness Hier! is op socialmedia te vinden op:

Onderdeel van FH-hier!

Boutique Fitness Hier! Copyright © van Voorthuisen (All Rights Reserved)