GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

bij bOUTIQUE FITNESS HIER

De volgende groepslessen worden gegeven bij Boutique Fitness HIER! in Heerenveen.

BUIKSPIERKWARTIER

Het buikspierkwartier is een buikspiertraining van 15 minuten. Tijdens dit kwartier komen de verschillende buikspieren aan bod. Met deze work-out zorgt u voor een sterk en stabiel bovenlichaam, wat belangrijk is voor een juiste lichaamshouding en eventueel ter preventie van pijnklachten. Het buikspierkwartier is een goede aanvulling op andere groepslessen of uw fitnesschema. De aanmoediging van de instructeur zal u helpen wanneer u moeite heeft de buikspieren zelfstandig optimaal te trainen!

FITWALK

Fitwalk is een heerlijke manier om fit te worden en/of te blijven. In de eerste instantie een prettige en sportieve wandeling in de buitenlucht. Mocht het weer het niet toelaten, dan zal de instructeur een leuke creatieve oplossing vinden binnen ons fitnesscentrum. Bijkomende voordelen voor deelname aan de fitwalk zijn met name vetverbranding en geestelijke ontspanning. Het is een activiteit zonder drempels. Een fitwalk duurt gemiddeld één uur en is zeer gevarieerd. Het begint met een warming-up om de spieren op te warmen en los te maken, vervolgt door een stuk stevig doorwandelen, oefeningen met tempowisselingen, balans en spierversteviging. Het komt allemaal aan bod.

CIRCUIT TRAINING

Bij circuit training voert u meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van allerlei verschillende materialen zoals matten, gewichtjes, touwen, steps etc.. U werkt aan uw conditie, omdat u aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. Iedere oefening wordt een bepaalde tijd uitgevoerd. De rust die u tussen de oefeningen krijgt gebruikt u om te lopen naar de volgende oefening en dit gebeurt alsnog in een flink tempo.

Circuit training is een ideale manier van trainen voor mensen die willen afvallen, of goed in shape willen zijn en het leuk vinden om in groepsverband te trainen.

Benieuwd of er groepslessen aansluiten aan uw schema in het dagelijks leven?

Bekijk dan HIER! ons lesrooster.

Mee doen met een groepsles? Leden kunnen zich aanmeldingen via onze app Virtuagym, bellen met 0513 - 629 399.
Of stuur gerust een email naar info@boutique-fitness-hier.nl

zet de knop om

START hier!

Boutique fitness hier!

Boutique Fitness Hier! is op socialmedia te vinden op:

Onderdeel van FH-hier!

Boutique Fitness Hier! Copyright © van Voorthuisen (All Rights Reserved)